Επίσκεψη Σ. Φάμελλου στην Διεύθυνση Δασών και στο Δασαρχείο Καβάλας

Στις δασικές υπηρεσίες της Καβάλας βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη πόλη της ανατολικής Μακεδονίας.

famellos_kavala

Την Παρασκευή 25/11, παρουσία του κ. Φάμελλου, πραγματοποιήθηκε Γιορτή Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας, συμμετέχοντας στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού.

Στη συνέχεια, ο  αρμόδιος για τα δάση υπουργός με τη συνοδεία των τριών βουλευτών Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Δασαρχείο και την Διεύθυνση Δασών Καβάλας όπου συζήτησε με την δασάρχη Ζωή Γεωργούση για θέματα που αφορούν το Δασαρχείο ενώ με τον αναπλ. διευθυντή και προϊστάμενο του τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων Διαμαντή Σταγγίδη για την πορεία των δασικών χαρτών του Νομού.

Τέλος, στα πλαίσια της ίδιας επίσκεψης συναντήθηκε με στελέχη και τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου- Βιστωνίδας-Ισμαρίδας με τους οποίους συζήτησε ζητήματα που σχετίζονται με το μέλλον του Φορέα.

famellos_kavala_2


.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 30.11.2016

follow_fb.gifΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: