Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Αεροφωτογραφιών Αρχείου ΕΚΧΑ

aerofotografia

Σε εφαρμογή βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο περίπου η υπηρεσία αναζήτησης αεροφωτογραφιών από το αρχείο του ΟΚΧΕ και μπορείτε με απλά βήματα να δείτε αν υπάρχουν αεροφωτογραφίες για την περιοχή που σας ενδιαφέρει και τις αντίστοιχες χρονολογίες.

Η υπηρεσία «Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Αεροφωτογραφιών Αρχείου» δημιουργήθηκε από την Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε. (Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.) με σκοπό την αναζήτηση αεροφωτογραφικού υλικού που διαθέτει η Εταιρεία στο αρχείο της.

Μέσα από την υπηρεσία “Αναζήτηση Διαθεσιμότητας Αεροφωτογραφιών Αρχείου” οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν μόνο τις αεροφωτογραφίες που είναι καταχωρημένες σε αυτή, οι οποίες αποτελούν τμήμα του αρχείου αεροφωτογραφιών που διαθέτει η Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.

Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να έχουν ακριβή πληροφόρηση για την ύπαρξη αεροφωτογραφιών στην περιοχή ενδιαφέροντός τους, θα πρέπει να απευθύνονται στην Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. στην οδό Τιμ. Βάσσου 11 – 13, Αμπελόκηποι 11521, Αθήνα, τηλ: 211 10 44 700, από όπου μπορούν να εξυπηρετούνται καθημερινά από 8:30 έως 12:30, πλην Τετάρτης.

Η υπηρεσία αυτή εμπλουτίζεται σταδιακά από το σύνολο του αεροφωτογραφικού υλικού που υπάρχει στο αρχείο της ΕΚΧΑ, ώστε να είναι δυνατή η διαδικτυακή έρευνα σε όλο το διαθέσιμο αρχείο αεροφωτογραφιών διαχρονικά.

Για να περιηγηθείτε στην υπηρεσία αναζήτησης αεροφωτογραφιών πατήστε: ΕΙΣΟΔΟΣΚατηγορίεςΓεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, Κτηματολόγιο

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: