Ανάρτηση Δασικού Χάρτη Εύβοιας: Οδηγίες προς πολίτες και οδηγός ΣΥΑΔΧ

evias

Το Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Ευβοίας με την ανάρτηση του Δασικού Χάρτη Π.Ε. Εύβοιας δημιούργησε δυο πολυσέλιδους οδηγούς-έντυπα με χρήσιμες πληροφορίες για τους δασικούς χάρτες.

Το ένα έντυπο (ΕΔΩ) περιέχει οδηγίες για όσα πρέπει να  γνωρίζει ο κάθε πολίτης για τους δασικούς χάρτες, για την ανάρτηση του Δασικού Χάρτη Π.Ε. Εύβοιας (σημεία ανάρτησης, προθεσμίες, κ.λπ) και την διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων (σημεία υποστήριξης, τρόποι υποβολής, τέλη, έντυπα, κ.λπ.).

Ενώ το δεύτερο (ΕΔΩ) αποτελεί ενημερωτικό οδηγό για το προσωπικό των έξι Σημείων Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ) που συγκροτήθηκαν για να υποστηρίξουν την ανάρτηση του Δασικού Χάρτη Π.Ε. Εύβοιας και να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

Σχετικά αρχεία:
Ανάρτηση Δασικού Χάρτη Π.Ε. Εύβοιας – Οδηγίες προς τους πολίτες του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Ν. Ευβοίας.
Οδηγός Σημείων Υποστήριξης Δασικού Χάρτη Π.Ε. Εύβοιας (ΣΥΑΔΧ) του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Ν. Ευβοίας.

.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 01.02.2017

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΚΓΥΚΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ


follow_fb.gifΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: