40 εκ. ευρώ για την κατάρτιση των νέων δασικών χαρτών «FOREST_MAP_7»

Η ΕΚΧΑ ΑΕ μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), δημοσίευσε σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, προς διαβούλευση τα τεύχη του διαγωνισμού για την κατάρτιση των νέων δασικών χαρτών.

Συγκεκριμένα, έχουν αναρτηθεί το Σχέδιο της Προκήρυξης των Δασικών Χαρτών στο υπόλοιπο 46% της χώρας, καθώς και το Σχέδιο του Τεύχους Συγγραφής Υποχρεώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα σχόλιά τους απευθείας μέσω του συστήματος στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://www.eprocurement.gov.gr/eproc-deliberation/unprotected/search Deliberations.htm?execution=e1s2

Η διάρκεια της διαβούλευσης είναι 15 ημέρες και λήγει την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΧΑ:

H ΕΚΧΑ Α.Ε. ανακοινώνει ότι θέτει σε ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση τα σχέδια των τευχών διαγωνισμού για την «ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (κωδικός: «FOREST_MAP_7)» και προσκαλεί για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων με την υποβολή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων.

α) Αφορά τη δημόσια διαβούλευση σχεδίων τευχών διεθνούς ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση 16 συμβάσεων μελετών με αντικείμενο την κατάρτιση δασικών χαρτών σε 36 Περιφερειακές Ενότητες για περιοχές αυτών για τις οποίες δεν έχει ήδη καταρτισθεί δασικός χάρτης ή έχει καταρτιστεί αλλά απαιτείται η επικαιροποίησή του, με σκοπό την προστασία των δασών και δασικών εκτάσεων και την έγκαιρη προβολή των δικαιωμάτων του Ελληνικού δημοσίου στο πλαίσιο της διαδικασίας κτηματογράφησης για την ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου στο σύνολο της χώρας.

β) Η συνολική προεκτιμώμενη αμοιβή και για τις 16 συμβάσεις ανέρχεται στο ποσό των 34.838.811,51 ευρώ, χωρίς το ΦΠΑ.

γ) Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει από 11/07/2017 έως και 26/07/2017.

δ) Τα τεύχη που τίθενται σε δημόσια διαβούλευση είναι:
– Το Τεύχος Διακήρυξης (χωρίς τα Παραρτήματα αυτού)
– Το Τεύχος Προεκτιμώμενων Αμοιβών με τους πίνακες που τον συνοδεύουν
– Το Τεύχος Συγγραφής Υποχρεώσεων. Σημειώνεται ότι οι Τεχνικές Προδιαγραφές και ο Κανονισμός Προεκτιμώμενων Αμοιβών έχουν εγκριθεί με απόφαση ΥΠΕΝ και επίκειται η δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης

ε) Η δημόσια διαβούλευση και τα Τεύχη που τη συνοδεύουν αναρτώνται στο Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. και στην ιστοσελίδα της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. http://www.ktimatologio.gr.

στ) Η υποβολή των παρατηρήσεων/σχολίων σχετικά με τα σχέδια των τευχών του διαγωνισμού γίνεται μόνο στον ιστότοπο του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. σε σχετική φόρμα του συστήματος ακολουθώντας της οδηγίες που βρίσκονται αναρτημένες στο ανωτέρω ιστότοπο. Η ΕΚΧΑ ΑΕ δεν έχει υποχρέωση να λάβει υπόψη της σχόλια ή παρατηρήσεις που υποβάλλονται με άλλο τρόπο.

ζ) Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στη διαδικασία της Δημόσιας Διαβούλευσης δεν είναι δεσμευτική.

Με εκτίμηση
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος
του Δ.Σ. της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε.

Σχετικά Αρχεία
ΣΧΕΔΙΟ_ΠΙΝΑΚΑΣ_1_ΤΕΥΧΟΥΣ_ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ_FOREST_MAP_7_vΔΔ
ΣΧΕΔΙΟ_ΠΙΝΑΚΑΣ_2_ΤΕΥΧΟΥΣ_ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ_FOREST_MAP_7_vΔΔ
ΣΧΕΔΙΟ_ΤΕΥΧΟΣ_ΠΡΟΕΚΤΙΜΩΜΕΝΩΝ_ΑΜΟΙΒΩΝ_FOREST_MAP_7_vΔΔ
ΣΧΕΔΙΟ_ΤΕΥΧΟΣ_ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ_FOREST_MAP_7_vΔΔ
ΣΧΕΔΙΟ_ΤΕΥΧΟΣ_ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ_ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ_FOREST_MAP_7_vΔΔ

Κράτα τοΚράτα το

Κράτα τοΚράτα τοΚατηγορίεςΔασικές Μελέτες, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Η διαβούλευση γίνεται για να δικαιολογήσει την διαδικασία. Οι αποφάσεις είναι ειλημμένες για τον διαγωνισμό. Πάλι το ίδιο καρτέλ των γραφείων μελετών θα κάνουν παιχνίδι όπως και στα προηγούμενα. προτείνω η εμπειρία σε παρόμοιες μελέτες, π.χ. διαχείριση δασών να λαμβάνονται αυτές που θα έχουν αμοιβή πάνω απο 1,5 εκ € μόνο. Είναι παράλογο. Πάνω απο 30 χιλ. € μέσα σε κρίση κλπ. είναι μιά χαρά γι αυτούς που έχουν εμπειρία και την απέκτησαν με βάσανα και κόπους τεράστιους και αβάσταχτους. Αμάν!!!!!!!!!!!! Ετσι λοιπόν δεν γελοιοποιούμαι και θεωρώ την διαβούλευση μάλλον πλάκα παρά σοβαρή υπόθεση. Ετσι αφήνετε κόσμο στην ανεργία, στην αναδουλειά για να προστατευτεί το καρτέλ των γραφείων, μιας και μόνο αυτά μπορούν να βγάλουν την δουλειά, ντε και καλά μόνο αυτοί. Χωρίς αυτούς .π.χ. η χώρα δεν θα έκανε δασικούς χάρτες, κλπ., κλπ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: