Ενημερωτικό υλικό της δασικής υπηρεσίας για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών

Στην αποστολή ενημερωτικού υλικού με θέμα την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών προχώρησε η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Το ενημερωτικό υλικό εστάλη στις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, στις Περιφέρειες, τους Δήμους, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με σκοπό τη προβολή και διάθεσή του στους ενδιαφερόμενους φορείς και πολίτες.

Πρόκειται για τρία τρίπτυχα ενημερωτικά φυλλάδια, που αποτελούν το αποτέλεσμα ερευνητικού έργου με τίτλο «Συμβολή στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών με τη μεθοδολογία INCA» το οποίο εκπονήθηκε από τον ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» – Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων, σε συνεργασία με την Γενική Δ/νση Ανάπτυξης & Προστασίας Δασών & Αγροπεριβάλλοντος.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες για την ασφάλεια των κατοικιών που λόγω τοποθεσίας είναι εκτεθειμένες στις δασικές πυρκαγιές, για τις πυρκαγιές στον γεωργικό χώρο και τη πρόληψή τους καθώς και για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών που προέρχονται από την άσκηση της μελισσοκομικής δραστηριότητας.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια σε μορφή pdf

entypa-1 syndromi2 syndromi2


  1. Ασφάλεια Κατοικίας από Δασικές Πυρκαγιές
  2. Οι δασικές πυρκαγιές στον γεωργικό χώρο και η πρόληψή τους
  3. Ο μελισσοκόμος, οι δασικές πυρκαγιές και η πρόληψή τους


ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Πυρκαγιές - Αναδασώσεις

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: