Στον Εισαγγελέα για παράνομη θήρα λαγού

Ο δασάρχης Πύργου με το κλιμάκιο των θηροφυλάκων

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:10 π.μ. κλιμάκιο αποτελούμενο από το θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου  και θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εντόπισε στην ορεινή Ηλεία, ένα άτομο να κινείται με αυτοκίνητο το οποίο και ακινητοποίησαν για έλεγχο. Κατά τον έλεγχο βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού κυνηγετικό όπλο γεμάτο με 5 φυσίγγια και ένας σκοτωμένος λαγός.

Όπως αναφέρει ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου στο Facebook, έγινε προσαγωγή στο Δασαρχείο Πύργου και στην συνέχεια, μαζί με το Δασάρχη Πύργου κ. Παναγιώτη Λάττα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφώρου. Κατασχέθηκαν το αυτοκινήτο, το όπλο και τα φυσιγγία του συλληφθέντα, καθώς και το θηράμα το οποίο, με εντολή του Δασάρχη, παραδόθηκε σε Ιδρυμα της Μητρόπολης Ηλείας, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου ευχαριστεί τον Δασάρχη κ. Λάττα για την άψογη συνεργασία και την βοήθειά του και συγχαίρει τους θηροφύλακες για την αποτελεσματικότητά τους και το έργο που επιτελούν.ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: