Δασικοί χάρτες: Παράταση της προθεσμίας πληρωμής παραβόλου

Ανακοίνωση ΥΠΕΝ

Κατόπιν πολλών αιτημάτων πολιτών που υπέβαλαν εμπρόθεσμα την αντίρρησή τους ηλεκτρονικά, έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2017, αλλά δεν πρόλαβαν να πληρώσουν το παράβολο, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής του παραβόλου, έως και το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2017.

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος ο πολίτης θα πρέπει να εξασφαλίσει ότι η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής στο Σημείο Υποστήριξης της Ανάρτησης Δασικού Χάρτη θα γίνει έως την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 (σφραγίδα ταχυδρομείου), όπως ορίζει ο νόμος 3889/2010.

Διαφορετικά η αντίρρηση δεν θα γίνεται δεκτή.ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , ,

3 replies

  1. Τα πηρατε τα χωραφια του κοσμακη

  2. Η ίδια η εφαρμογή αν δεν πληρωθεί το τέλος δεν ολοκληρώνει την αντίρρηση και δεν της δίνει αριθμό πρωτοκόλλου. Γιατί αυτή η επιμονή με την αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής?

    • διότι εάν πληρωθεί σήμερα στην τράπεζα (όχι Viza) και δεν προλαβαίνει η τράπεζα να ενημερώσει την εφαρμογή, ο πολίτης μπορεί με εκτυπωμένη την δοκιμαστική αντίρρηση (υποβολής 25-09) από την εφαρμογή και το αποδεικτικό πληρωμής να το καταθέσει στο ΣΥΑΔΧ έως την Πέμπτη για να πάρει αριθμό Πρωτοκόλλου από το ΣΥΑΔΧ και να είναι έγκυρη η αντίρρησή του.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: