ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Σε πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ/νσης Δασών Πιερίας, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας Δρ. Νίκος Γρηγοριάδης και ο ερευνητής του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών Δρ. Γιάννης Σπανός.

Τον χαιρετιστήριο λόγο απηύθυνε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης κ. Γεώργιος Μαυρίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, εξήρε το έργο του προσωπικού για την προστασία και ανάπτυξη του δασικού πλούτου καθώς και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες. Προλόγισε δε, την προβολή δεκάλεπτου φιλμ (του Ι. Γραμματικόπουλου), με παλιό φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της υπηρεσίας, με θέμα “Δασοπονία μιας άλλης εποχής” και υπογράμμισε ότι, είναι αυτή η ιστορική Δασοπονία που αποτελεί παρακαταθήκη των παλαιότερων συναδέλφων μας για την άσκηση της Δασοπονίας στο παρόν και διαμορφώνει το όραμα για τη Δασοπονία του μέλλοντος.

Στη συνέχεια ο πάτερ Αστέριος Παπαγιάννης, ευλόγησε τη βασιλόπιτα κι ευχήθηκε στο προσωπικό της δ/νσης να συνεχίσουν να εργάζονται ως “ζηλωτές στο θεάρεστο έργο της συν-δημιουργίας του φυσικού περιβάλλοντος”.

Ακολούθησε τελετή απονομής βραβεύσεων και ξυλόγλυπτων εικόνων αγίων, στους υπαλλήλους Γ. Γκούνα, Αστ. Χατζή, Απ. Προκόβα και Ι. Μαγαλιά, οι οποίοι αποχώρησαν το 2017 από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης, σε μια κίνηση συμβολισμού κι ευχαριστίας για την προσφορά τους.

Η εκδήλωση έκλεισε σε εύθυμο κλίμα ανταλλαγής ευχών γύρω από τον πλούσιο μπουφέ που επιμελήθηκαν εργαζόμενοι της υπηρεσίας.ΚατηγορίεςΔασική Πολιτική, Δασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα, Uncategorized

Tags:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: