Σύμβαση για δασολόγο ή γεωπόνο στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών

Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνούν του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με εξωτερικό συνεργάτη πτυχιούχο Δασολόγο ή Γεωπόνο, για τις ανάγκες υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος: «Επισκοπήσεις 2018».

Ο ενδιαφερόμενος θα απασχοληθεί στο Εργαστήριο Δασικής Εντομολογίας, με αντικείμενο την προπαρασκευή και εξέταση των δειγμάτων ξύλου και ξύλινων μέσων συσκευασίας (ΞΜΣ), για την παρουσία ή όχι του νηματώδη Bursaphelenchus xylophilusμε τη χρήση στερεοσκοπίου και μικροσκοπίου και στη συγκέντρωση – αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του έτους, για την τελική έκθεση του προγράμματος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Πτυχίο Πανεπιστημιακού Τμήματος Δασολογίας ή Πανεπιστημιακού Τμήματος Γεωπονίας.
  2. Εμπειρία στη Νηματωδολογία στο πλαίσιο ερευνητικών προγραμμάτων.
  3. Καλή γνώση αγγλικών (Β2) και χρήσης Η/Υ.

Η εν λόγω σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια έξι (6) μήνες. Το ποσό της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο ορίζεται στα 10.059,50 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και θα καταβληθεί με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αντισυμβαλλόμενου.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους, μέχρι και την 15η Μάίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθ. 763/19-4-2018 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος». Ο φάκελος υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Επίσης, φάκελοι μπορεί να αποσταλούν και ταχυδρομικά με ευθύνη του ενδιαφερομένου για έγκαιρη παραλαβή τους. Φάκελοι που θα υποβληθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτοί. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 461171-2 (εσωτ. 254, 228).

Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε την αριθ. 763/19-4-2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [825.19 KB]

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: