Πρόσληψη θηροφύλακα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου “ΡΟΔΙΑ ΕΛΑΦΟΣ”, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Θηροφυλακής και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος, θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) ιδιώτη ως ιδιωτικού φύλακα θήρας, με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι (6)
μηνών, προκειμένου να καλυφθούν ισάριθμες θέσεις ιδιωτικών φυλάκων θήρας στην Π.Ε. Ρόδου.

Ο Εργοδότης δικαιούται να παρατείνει κατά την απόλυτη κρίση του τη σύμβαση που θα υπογραφεί για έναν ή περισσότερους συμβατικούς χρόνους ή να την μετατρέψει σε αορίστου χρόνου.

Ο αριθμός των μορίων που συγκεντρώνει ο κάθε υποψήφιος καθορίζεται με τον ακόλουθο τρόπο:

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση προσλήψεώς τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στη σχετική προκήρυξή, από την 6η Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη μέχρι και την 22η Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή, κατά τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και από ώρα 09:00 έως και 15:00 στα γραφεία του συλλόγου μας, φυτώρια Κοσκινού. Τηλέφωνο επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος: 2241021481.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τη σχετική αναλυτική προκήρυξή, μαζί με την απαιτούμενη αίτηση υποψηφιότητας από τα γραφεία του Κ.Σ. Ρόδου, ή κατόπιν αιτήματός τους με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (ηλεκτρονική διεύθυνση: info@rodiaelafos.gr) ή από τους συνδέσμους που ακολουθούν.

ΑΙΤΗΣΗ
Πρόσκληση ενδιαφέροντος Ρόδου

.


 ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Θήρα

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: