Π.δ. 90/2018: Αρμόδια διοικητικά όργανα, διαδικασίες και προθεσμίες έγκρισης, αναθεώρησης και τροποποίησης των Χωροταξικών Πλαισίων και Σχεδίων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το προεδρικό διάταγμα 90/2018 με το οποίο καθορίζονται και εξειδικεύονται οι διαδικασίες και οι προθεσμίες έγκρισης, αναθεώρησης και τροποποίησης των πλαισίων και σχεδίων του συστήματος χωρικού σχεδιασμού του ν. 4447/2016, των διοικητικών οργάνων που είναι προς τούτο αρμόδια, καθώς και η εξειδίκευση του ειδικότερου περιεχομένου των πλαισίων και σχεδίων αυτών.

Ο καθορισμός και εξειδίκευση καλύπτουν τόσο τους χρόνους που απαιτούνται για την εκπόνηση και έγκριση των μελετών, οι οποίες προηγούνται της θεσμοθέτησης των πλαισίων και σχεδίων όσο και τους χρόνους που απαιτούνται για την έγκριση, αναθεώρηση και τροποποίηση των πλαισίων και σχεδίων.

Σχετικό αρχείο:
Π.Δ. 90/26.07.2018 (Α´ 162) Αρμόδια διοικητικά όργανα, διαδικασίες και προθεσμίες έγκρισης, αναθεώρησης και τροποποίησης των πλαισίων και σχεδίων του συστήματος χωρικού σχεδιασμού του ν. 4447/2016 (Α ́ 241), καθώς και ειδικότερο περιεχόμενο αυτών.
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [189.05 KB]

 ΚατηγορίεςΝομοθεσία

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: