Κατανομή των 202 θέσεων δασολόγων & δασοπόνων. Θέσεις και στους Φορείς Διαχείρισης Π.Π.

Λίγες ημέρες προθεσμία έχουν οι άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, ηλικίας 22-29 ετών, για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 5.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και 12μηνης διάρκειας, που περιλαμβάνει το νέο Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς του ΟΑΕΔ. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά τη Παρασκευή 23/11/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 3/12/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή.

Η προκήρυξη του ΟΑΕΔ περιλαμβάνει 202 θέσεις συνολικά για δασολόγους και δασοπόνους. Ειδικότερα, για τις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων προβλέπονται 93 θέσεις δασολόγων και 76 θέσεις Δασοπόνων. Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία) θα τοποθετηθούν τρεις δασολόγοι και τρεις δασοπόνοι, ενώ μία θέση δασολόγου προβλέπεται και για την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, 26 δασολόγοι θα τοποθετηθούν στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Κατανομή θέσεων ανά Φορέα Υποδοχής και Ειδικότητα

Φορέας Υποδοχής Θέσεις Δασολόγων Θέσεις Δασοπόνων
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου 10 2
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής 4 23
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας 4 13
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας 27 1
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης 5
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας  – Θράκης 12 29
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου 31 8
Υπουργείο Εσωτερικών  1
Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας 3 3
Φορείς Διαχείρισης Π.Π. 26
Σύνολο 123 79

Λεπτομερή κατανομή των θέσεων δασολόγων και δασοπόνων ανά Υπηρεσία Τοποθέτησης μπορείτε να δείτε στα αρχεία pdf που ακολουθούν:

ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ

–  ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ

Ο αριθμός των διατιθέμενων θέσεων ανά Φορέα, Υπηρεσία τοποθέτησης και για το σύνολο των ειδιοκτήτων δίνεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι.

Για τα απαραίτητα προσόντα, τίτλους σπουδών, δικαιολογητικά κ.λπ. δείτε τα παρακάτω αρχεία;

Παράρτημα ΙΙ Προσοντολόγιο

Παράρτημα ΙΙΙ Προσοντολόγιο

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της Διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για την διευκόλυνση τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ επιλέγοντας το πεδίο Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες- Οδηγίες  Πρόσβασης στις  Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [549.55 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [238.81 KB]

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: