Παράταση υποβολής αιτήσεων για το Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους

Ο ΟΑΕΔ παρατείνει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12η μεσημβρινή την προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε Υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 51 του ν. 1892/1990 (Α΄ 101) και οι οποίοι δεν ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΔΑΣΟΠΟΝΟΙ
Η προκήρυξη του ΟΑΕΔ περιλαμβάνει 202 θέσεις συνολικά για δασολόγους και δασοπόνους. Ειδικότερα, για τις Δασικές Υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων προβλέπονται 93 θέσεις δασολόγων και 76 θέσεις Δασοπόνων. Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία) θα τοποθετηθούν τρεις δασολόγοι και τρεις δασοπόνοι, ενώ μία θέση δασολόγου προβλέπεται και για την Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Επίσης, 26 δασολόγοι θα τοποθετηθούν στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι.
Δείτε σε ξεχωριστούς πίνακες τις θέσεις – ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ – και – ΔΑΣΟΠΟΝΩΝ –

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: