Κατανομή 100 προσληφθέντων δασολόγων και δασοπόνων στις Διευθύνσεις Δασών

Στη κατανομή του προσληφθέντος προσωπικού από την καταργηθείσα Ε.Κ.ΧΑ.ΑΕ (νυν Ελληνικό Κτηματολόγιο) στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ΣΟΧ2/2018 στις Διευθύνσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας προχώρησε με απόφασή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Όπως αναφέρει η απόφαση, το προσωπικό των 100 ατόμων (70 ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας Δασολόγων και 30 ΤΕ Δασοπόνων) το οποίο περιλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες επιτυχόντων που εξεδόθησαν στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ΣΟΧ 2/2018 και το οποίο αποδέχθηκε την πρόσληψή του, υπογράφοντας σύμβαση με το Ελληνικό Κτηματολόγιο, κατανέμεται στις Διευθύνσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες της κάθε οργανικής μονάδας.

Το εν λόγω προσωπικό θα εκτελέσει εργασίες κατάρτισης, ανάρτησης, συμπλήρωσης και διόρθωσης των δασικών χαρτών της χώρας έως και την κύρωσή τους.

Σχετική απόφαση:
ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/95279/11997/20.12.2018 (ΑΔΑ: ΩΨΨΝ4653Π8-ΑΣ7) Κατανομή του προσληφθέντος προσωπικού από την καταργηθείσα Ε.Κ.ΧΑ.ΑΕ (νυν Ελληνικό Κτηματολόγιο) στο πλαίσιο της ανακοίνωσης ΣΟΧ2/2018 στις Διευθύνσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας.
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [679.49 KB]

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: