Συγκρότηση του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης

Στη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης προχώρησαν με απόφασή τους οι αρμόδιοι υπουργοί.

Ως μέλη του Δ.Σ. ορίστηκαν οι κάτωθι:

  1. Αθανασιάδης Ανδρέας του Ιάκωβου, Περιβαλλοντολόγος με αναπληρωτή τον Νικοκάβουρα Χαρίλαο του Ιωάννη, ΠΕ Περιβάλλοντος στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
  2. Γκότσης Νικόλαος του Σταύρου, ως εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με αναπληρωτή τον Αετόπουλο Κυριάκο του Νικολάου, ως εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
  3. Εξακουστός Κωνσταντίνος του Αναστασίου, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με αναπληρώτρια την Ζάχαρη Ζηνοβία του Κωνσταντίνου, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
  4. Καραμανίδης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου, Γεωτεχνικός-Δασολόγος, ως
    εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας με αναπληρωτή τον Πιστόλα Γεώργιο του
    Κωνσταντίνου, ως στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας Γεωτεχνικός-Δασολόγος.
  5. Χατζάκη Μαρία του Στυλιανού, Βιολόγος-Οικολόγος, ως εκπρόσωπο της ακαδημαϊκής κοινότητας με αναπληρωτή τον Γκιουμουσίδη Χρήστο του Κωνσταντίνου, ως εκπρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας, Δασολόγο.
  6. Κατσαδωράκης Γεώργιος του Ευάγγελου, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Καψάλη Ελευθέριο του Παναγιώτη, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.).
  7. Γιαραμάνης Χρήστος του Σταύρου, ως εκπρόσωπος του Ορειβατικού Συλλόγου Σαμοθράκης, με αναπληρώτρια την Μπαμπούρα Κρυσταλένια του Ιωάννη, ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Έβρου.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Αθανασιάδης Ανδρέας.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.

 



ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading