Ποιοι απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών

Τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Πρεσπών αποφάσισαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ως μέλη ορίζονται οι κάτωθι:

  1. Παράσχου Παναγιώτης του Ζήση, δασολόγος, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρώτρια τη Στυλογιάννη Αικατερίνη του Χαραλάμπους, ΠΕ Περιβάλλοντος στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
  2. Πασχαλίδης Παναγιώτης του Χρήστου, Δήμαρχος Πρεσπών, με αναπληρωτή τον Παπαδόπουλο Βασίλη του Γρηγορίου, πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Πρεσπών.
  3. Αντωνιάδης Γεώργιος του Δημητρίου , Περιφερειακός Σύμβουλο της Π.Ε. Πρεσπών, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αναπληρωτή τον Ρούφα Κοσμά του Νικολάου.
  4. Βότση Νεύτα του Πέτρου, βιολόγος, ως εκπρόσωπος της Επιστημονικής Κοινότητας, με αναπληρώτρια την Χατζηλάκου Διονυσία του Κωνσταντίνου, βιολόγο.
  5. Βαρβέρης Θωμάς του Θεόδωρου, ιχθυολόγος, ως εκπρόσωπος της Επιστημονικής Κοινότητας, με αναπληρωτή τον Καζόγλου Ιωάννη του Ευαγγέλου, γεωπόνο – λιβαδοπόνο.
  6. Μαλακού Μυρσίνη του Κωνσταντίνου, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρώτρια τη Ρουμελιώτου Βασιλική του Νικολάου.
  7. Σαπαλίδης Σάββας του Παύλου, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Πραπαβέση Μιχαήλ του Γεωργίου, Γενικό Γραμματέα Επιμελητηρίου Φλώρινας, ως εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Παράσχου Παναγιώτης του Ζήση.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.



ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading