ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ/ΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Την Πέμπτη (24/01) με χαρούμενη και εορταστική διάθεση κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δ/νσης Δασών Πιερίας. Η εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ/νσης Δασών Πιερίας στέφτηκε για ακόμη μια φορά με μεγάλη επιτυχία.

Τον χαιρετιστήριο λόγο απηύθυνε ο Προϊστάμενος της Δ/νσης κ. Γεώργιος Μαυρίδης, ο οποίος φέτος εκτός από το μόνιμο προσωπικό είχε κοντά του και όλα τα άτομα του εποχικού προσωπικού που προσλήφθηκαν μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ. Αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, παρουσίασε συνοπτικά το έργο της δασικής υπηρεσίας κάνοντας μικρή ανασκόπηση σε γεγονότα και επιτυχίες του προσωπικού κατά την άσκηση των καθηκόντων τους για την προστασία και ανάπτυξη του δασικού πλούτου σε ολόκληρο το 2018. Οριοθετήθηκαν οι αρχικοί στόχοι του 2019 με κύρια επισήμανση το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών στους πολίτες.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του πατήρ Αστέριου Παπαγιάννη, ο οποίος ανταποκρινόμενος για ακόμη μια φορά στο κάλεσμά μας, ευλόγησε τη βασιλόπιτα κι ευχήθηκε σε όλους μας καλή χρονιά, δύναμη στον αγώνα τόσο της υπηρεσίας όσο και τον προσωπικό του καθενός, ελπίδα και εμπιστοσύνη στο Χριστό Λυτρωτή.

Το φλουρί κέρδισε ο συνάδελφος Κ. Γαληνός, δασολόγος του γραφείου προστασίας και δημόσιου κατηγόρου.

Ακολούθησε κλήρωση δώρων που πρόσφεραν επιχειρήσεις της πόλης μας σε πολλούς τυχερούς του προσωπικού και η εκδήλωση έκλεισε σε εύθυμο κλίμα με ζωντανή μουσική, χορό και ανταλλαγή ευχών, γύρω από τον πλούσιο μπουφέ που επιμελήθηκαν εργαζόμενοι της υπηρεσίας.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Επικαιρότητα

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: