Το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Κορώνειας – Βόλβης – Χαλκιδικής

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (ΥΟΔΔ 63/2019) η απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Κορώνειας – Βόλβης – Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, ως μέλη ορίζονται οι εξής:

  1. Μπόμπορη Δήμητρα, Βιολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΑΠΘ, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρώτρια την Κουράκλη Περιστέρα, Δασολόγο, Δημόσιο Υπάλληλο.
  2. Τζιαμπάζης Θεόδωρος, Αντιδήμαρχος Λαγκαδά, ως εκπρόσωπος των εμπλεκομένων Δήμων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αναπληρωτή τον Καρακίτσο Απόστολο, Αντιδήμαρχο Βόλβης.
  3. Παπάς Θεοφάνης, Περιφερειακός Σύμβουλος, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αναπληρωτή τον Καγιά Γεώργιο, Περιφερειακό Σύμβουλο.
  4. Ψαλτοπούλου Χαρίκλεια, ΠΕ Ιχθυολόγος, ως στέλεχος δημόσιας υπηρεσίας με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρωτή τον Κουτσομάρκο Νικόλαο, Μηχανικό Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ως εκπρόσωπο της εν γένει επιστημονικής κοινότητας.
  5. Καλαϊτζή Σουλτάνα, Δασολόγος, ως εκπρόσωπούσε της εν γένει επιστημονικής κοινότητας με εμπειρία σε σχετικά θέματα , με αναπληρωτή τον Ζήση Ξενοφώντα, Ηλεκτρολόγο-Μηχανικό, ομοίως.
  6. Γιαννιού Τάνια, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) με αναπληρωτή τον Μπούσμπουρα Δημήτριο, ομοίως.
  7. Καραβανά Μαρία, μέλος Δ.Σ. – Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ως εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Μαχαίρα Ανδρέα, μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται η Μπόμπορη Δήμητρα του Χριστάκη.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: