Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.) με έδρα τον Πειραιά

Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τον Πειραιά, για τα έτη 2019 – 2020, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, Σωκράτη Φάμελλου.

Αναλυτικότερα, με την αριθμ. 14555/2138/18-2-2019 υπουργική απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τον Πειραιά, με τα εξής μέλη:

1) Τον Αντώνιο Πλακίδα, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών Πειραιά πρόεδρο Εφετών και Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Πειραιά, με αναπληρώτριά του την Αμαλία Μήλιου-Ζύγουνα, Πρόεδρο Εφετών.

2) Τον Αναστάσιο Αναστασίου, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Θεόκλητο Καρακατσάνη, Εφέτη.

3) Τον Ελευθέριο Γεωργίλη, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του την Εμμανουηλία-Αλεξάνδρα Κεχαγιά, Εφέτη.

4) Την Όλγα Παπαχρήστου, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου Πειραιά ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Παναγιώτη Δούκα, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.

5) Τον Χρήστο Αντωνέλλη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας Δασολόγου με Α βαθμό, Προϊστάμενο του Δασαρχείου Λαυρίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του τη Μαρία Παρθένα Κόκκαλη, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας του ίδιου κλάδου και του ίδιου βαθμού.

6) Την Αλεξάνδρα Λυκούδη, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας Δασολόγου με Α βαθμό, του Δασαρχείου Πάρνηθας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Αθανάσιο Αγγελόπουλο, υπάλληλο της Δ/νσης Δασών Αθηνών του ίδιου κλάδου και του ίδιου βαθμού..

Ως Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζουμε την Αναστασία Γαζή του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με Α ́βαθμό της Δ/νσης Δασών Πειραιά, με αναπληρώτριά της την Φωτεινή Νικολάου του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2020.

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: