ΟΑΕΔ: 21 θέσεις δασολόγων – δασοπόνων στο νέο πρόγραμμα (8.933 προσλήψεις)

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναµένεται να δημοσιοποιηθεί και να ανοίξει ταυτόχρονα η διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και της υποβολής δικαιολογητικών για το νέο πρόγραµµα Κοινωφελούς Εργασίας για 8.933 προσλήψεις σε 56 δήµους και 37 φορείς διαχείρισης προστατευόµενων περιοχών (Natura).

ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΔΑΣΟΠΟΝΟΙ
Η προκήρυξη του ΟΑΕΔ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, 21 θέσεις για δασολόγους και δασοπόνους. Ειδικότερα, 16 θέσεις δασολόγων κατανέμονται σε 13 δήμους και 5 θέσεις δασοπόνων σε 5 δήμους.

Το πρόγραμμα ήταν να βγει στο «αέρα» νωρίτερα και στα μέσα Φεβρουαρίου, ωστόσο ο σχεδιασμός του ΟΑΕΔ άλλαξε, αφού προηγήθηκε η δημοσιοποίηση του προγράμματος «Δεύτερης Ευκαιρίας» που αφορά 5.000 ανέργους επαγγελματίες.

Εξάλλου το συγκεκριμένο πρόγραµµα Κοινωφελούς Εργασίας θα είναι και το πρώτο, στο οποίο θα εφαρμοστεί ο νέος κατώτατος µισθός των 650 ευρώ (μεικτά) και 546 ευρώ (καθαρά) και συνεπώς θα είναι αυξηµένοι σε σχέση µε την αµοιβή των 495,25 ευρώ που δίνονταν µέχρι τώρα στους εργαζόµενους 25 ετών και άνω.

Στο πρόγραµµα, που περιλαµβάνει οκτάµηνη απασχόληση και κατάρτιση, µπορούν να συµµετέχουν όλοι οι εγγεγραµµένοι άνεργοι µε ηλικία από 18 ετών και άνω.

Δείτε τη κατανομή 8.933 προσλήψεων ανά δήμο, ειδικότητα, φορέα διαχείρισης στο αρχείο που ακολουθεί:

ΚΑΤΑΝΟΜΗ 8.933 προσλήψεων

 ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: