Παράταση για τις ενστάσεις επί των Δασικών Χαρτών ζητά ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου

Την παράταση της λήξης ημερομηνίας υποβολής ενστάσεων επί των Δασικών Χαρτών, όπως αυτοί έχουν αναρτηθεί στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, έως ότου απαντηθούν τα θέματα που άπτονται των επιπτώσεων, ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, με επιστολή που απέστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, σε υλοποίηση απόφασης που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της  22ας Μαρτίου 2019.

Σημειώνεται ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός, όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, είχε αναγνωρίσει τα δίκαια των αιτημάτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και είχε ανακοινώσει τον εντός διμήνου ορισμό επιτροπής η οποία θα εξέταζε τα θέματα αυτά, ενώ είχε επίσης εξαγγείλει αλλαγές στο νομικό περιβάλλον.

Μετά την πάροδο του διμήνου και καθώς προέκυψαν ζητήματα περαιτέρω χειρισμού, το θέμα εισήχθη εκ νέου στην 3η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, την 22α Μαρτίου 2019, το οποίο αποφάσισε να αιτηθεί την   απαραίτητη παράταση της λήξης ημερομηνίας υποβολής ενστάσεων επί των  Δασικών Χαρτών, για εύλογο χρονικό διάστημα και πάντως όχι προ της 31ης Δεκεμβρίου 2019, καταλήγει η επιστολή.

Διαβάστε εδώ την επιστολή του ΠεριφερειάρχηΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: