Το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (ΥΟΔΔ 169/03.04.2019) η απόφαση του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους εξής:

  1. Καρέτσο Γεώργιο, Αναπληρωτή ερευνητή ΕΛΓΟ, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρωτή τον Ζαρείφη Γεώργιο, Δασολόγο, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
  2. Μπρέμπο Σπυρίδωνα, Αντιδήμαρχο ενότητας Φυλής Τουρισμού και Αγροτικής ανάπτυξης ως εκπρόσωπο των εμπλεκομένων Δήμων, με αναπληρώτρια την Λιάκου Ελένη, Πρόεδρο Δημοτικής Ενότητας Φυλής.
  3. Τσούπρα Ιωάννα, Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής, με αναπληρωτή τον Δαμάσκο Χα- ράλαμπο, Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής.
  4. Σαμιωτάκη Αντώνιο, πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Περιβάλλοντος, ως εκπρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας, με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρωτή τον Σταματόπουλο Ελευθέριο, Δασολόγο, ομοίως.
  5. Στάμου Ιωάννη, Δασολόγο, ως εκπρόσωπο της επιστημονικής κοινότητας με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρώτρια την Φωτέλλη Μαριάντζελλα, Δασολόγο – Ερευνήτρια, ομοίως.
  6. Συμβουλίδου Μαρίνα, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρώτρια την Μαραγκού Παναγιώτα, ομοίως.
  7. Βασιλείου Νικόλαο, μέλος Δ.Ε. ΕΒΕΑ, ως εκπρόσωπο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, με αναπληρωτή τον Καραμπίνα Γεώργιο, Σύμβουλο ΔΣ Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ομοίως.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Καρέτσος Γεώργιος.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.

 



ΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading