Προκήρυξη για σύμβαση σε έργο LIFE (Βιολόγος, Δασολόγος, Γεωπόνος, Περιβαλλοντολόγος)

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσκαλεί εξειδικευμένους επιστήμονες σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση Συμβάσης Μίσθωσης Έργου σε έναν (1) εξωτερικό συνεργάτη, με αντικείμενο την υλοποίηση δράσεων του Έργου:

«Ελληνικά Σπήλαια και Χειρόπτερα: Διαχειριστικές Δράσεις και Αλλαγή ΣυμπεριφοράςGreek Caves and Bats: Management and Change of Attitude», με ακρωνύμιο GRECABAT και κωδικό LIFE17 NAT/GR/000522 που συγχρηματοδοτείται από το χρηματοδοτικό μέσο LIFE 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Πράσινο Ταμείο και ιδίους πόρους.

H σύμβαση έργου που θα είναι ορισμένης χρονικής διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη της διάρκειας του εν λόγω προγράμματος, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης και χωρίς καμία δέσμευση εκ των προτέρων για το ΥΠΕΝ, και εντός πάντοτε του χρόνου διαρκείας του εν λόγω Έργου, αφορά θέση Ειδικού Βιοποικιλότητας και Διατήρησης Φυσικού Περιβάλλοντος.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις/προτάσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαϊου 2019 και ώρα 15:00.

Απαραίτητα Προσόντα:

– Πτυχίο Πανεπιστημίου Βιολογίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Γεωπονίας, Γεωλογίας και Περιβαλλοντικών Επιστημών από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο πτυχίο από ίδρυμα του εξωτερικού.

– Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο πτυχίο από ίδρυμα του εξωτερικού, με ειδίκευση σε θέματα φύσης και βιοποικιλότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, βιώσιμης χρήσης των φυσικών πόρων, σχεδιασμού και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

– Εμπειρία στην υλοποίηση συναφών έργων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.- Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Πρόσθετα προσόντα (τα οποία θα συνεκτιμηθούν):

Διδακτορικός Τίτλος σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο πτυχίο από ίδρυμα του εξωτερικού, σε ζητήματα φύσης και βιοποικιλότητας, περιβαλλοντικής διαχείρισης, βιώσιμης χρήσης των φυσικών πόρων, σχεδιασμού και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος.

Αμοιβή:

Η συνολική αμοιβή της Σύμβασης Μίσθωσης Έργου ανέρχεται στο ποσό των 32.890,00 €(συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων και εισφορών) με χρονική διάρκεια δεκαοκτώ (18) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης.

[su_button url=”https://dasarxeio.com/wp-content/uploads/2019/04/ΨΙΦ74653Π8-6ΙΚ.pdf” target=”blank” style=”3d” background=”#e9eef4″ color=”#3572b3″ size=”6″ center=”yes” icon=”icon: file-pdf-o” icon_color=”#3572b3″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ[/su_button]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [254.85 KB]ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: