Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για δασικούς υπαλλήλους και φοιτητές του Τμ. Δασολογίας και Φ.Π.

Στα πλαίσια του έργου LIFEGENMON, το Εργαστήριο Δασικής Γενετικής της Σχολής Δασολογίας & Φ.Π του Α.Π.Θ σε συνεργασία με την Γενική Δ/νση Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Α.Δ.Μ-Θ, οργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους υπαλλήλους της Δασικής Υπηρεσίας και τους φοιτητές του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος με θέμα «Τεχνικές Πεδίου και Εργαστηρίου για την Εφαρμογή Γενετικής Παρακολούθησης Δασών και η Σημασία της στη Διαχείριση».

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στο Εργαστήριο Δασικής Γενετικής (Κτίριο Ε΄) του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, ΑΠΘ στο Φοίνικα. Επίσης την Τετάρτη 15 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μόνιμη Επιφάνεια Γενετικής Παρακολούθησης Οξυάς στην Αρναία, Χαλκιδικής.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί εκπαιδευτικό υλικό και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Ώρα έναρξης: 9.00 (και για τις δύο ημέρες).

Το σεμινάριο αφορά φοιτητές 1ου-4ου έτους που δεν έχουν παρακολουθήσει προηγούμενα σχετικά σεμινάρια και των κατευθύνσεων 5η & 6η (για φοιτητές 3ου, 4ου έτους) και υπαλλήλους της Δασικής Υπηρεσίας.

Πληροφορίες: Φίλιππος Α. Αραβανόπουλος, Καθηγητής, 2310992778, aravanop@for.auth.gr

Δηλώσεις συμμετοχής: Συμπλήρωση Φόρμας Συμμετοχής και αποστολή στο ermionimalliarou@yahoo.gr έως την 13-5-2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (doc)ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: