Συγκρότηση του Αναθεωρητικού Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (A.Σ.Ι.Δ.)

Στη συγκρότηση του Αναθεωρητικού Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Α.Σ.Ι.Δ.), για τα έτη 2019 – 2020, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού, Σωκράτη Φάμελλου.

Αναλυτικότερα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/49589/6116/31-5-2019 υπουργική απόφαση συγκροτείται το Αναθεωρητικό Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών,  με τα εξής μέλη:

  1. Τον Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου, με αναπληρώτρια αυτού την Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, Ειρήνη Καλού.
  2. Τον Λάμπρο Καρέλο, Αρεοπαγίτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Χριστοδούλου, επίσης Αρεοπαγίτη.
  3. Την Ανθή Γκάμαρη Αρεοπαγίτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Κόκκορη, επίσης Αρεοπαγίτη.
  4. Την Αθηνά Αλεφάντη, Νομική Σύμβουλο του Κράτους που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του ΥΠΕΝ, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον Αναστάσιο Μπάνο, που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του ΥΠΕΝ.
  5. Την Γεωργία Αγγελή, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών-Δασολόγων, της Δ/νσης Προστασίας Δασών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Στυλιανό Τζαφέρο, υπάλληλο του ίδιου κλάδου της ίδιας ως άνω Διεύθυνσης.
  6. Την Κυριακή Τσεστέμπαση, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Μαρία- Βερενίκη Λούκα, υπάλληλο του ίδιου κλάδου της ίδιας ως άνω Διεύθυνσης.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Μαρία Μελισσάρη, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού της Δ/νσης Προστασίας Δασών, με αναπληρώτριά της την υπάλληλο Κωνσταντίνα Πανούση, του ίδιου κλάδου της ίδιας Διεύθυνσης.ΚατηγορίεςΝομοθεσία

Tags:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: