Προκήρυξη για πέντε συμβάσεις σε έργο LIFE

Η Διεύθυνση Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσκαλεί εξειδικευμένους επιστήμονες, που διαθέτουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του Παραρτήματος Β της σχετικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για τις κάτωθι πέντε (5) θέσεις εξωτερικών συνεργατών:

Κωδικός Θέσης Τίτλος Θέσης Συνολική Αμοιβή (ευρώ)
LIFE-IP-AdaptlnGR-ΘΙ Υπεύθυνος/η Διαχείρισης Έργου (ProjectManager) 54.000,00
LIFE-IP-AdaptlnGR-02 Υπεύθυνος/η Οικονομικής Διαχείρισης του Έργου (FinancialManager) 43.200,00
LIFE-IP-AdaptlnGR-03 Υπεύθυνος/η Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης του Έργου (ProjectSecretariat) 35.100,00
LIFE-IP-AdaptlnGR-04 Υπεύθυνος/η Επικοινωνίας, Εκδηλώσεων & Δημοσίων Σχέσεων του Έργου (ProjectCommunicationOfficer) 40.500,00
LIFE-IP-AdaptlnGR-05 Ειδικός Επιστήμονας (Expert) 45.900,00

Η λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι: η Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 και ώρα 13.00.

Αντικείμενο των συμβάσεων είναι η κάλυψη μέρους των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Διεύθυνση Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας), ως Συντονιστής Δικαιούχος του έργου «Ενισχύοντας την εφαρμογή πολιτικής για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα – Boosting the implementation of adaptation policy across Greece (LIFE-IP AdaptInGR – LIFE17 IPC/GR/000006)», όπως αυτές απορρέουν από την (20) σχετική Σύμβαση Επιχορήγησης (LIFE17 IPC/GR/000006). To έργο έχει διάρκεια 8 έτη (01/01/2019 – 31/12/2026) και υλοποιείται σε τέσσερις (4)φάσεις διετούς διάρκειας έκαστη. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Πράσινο Ταμείο και ιδίους πόρους.

Οι συμβάσεις μίσθωσης έργου θα είναι ορισμένης χρονικής διάρκειας: από την ημερομηνία υπογραφής της εκάστοτε σύμβασης από τους συμβαλλομένους έως τη λήξη της πρώτης φάσης του έργου LIFE-IP AdaptInGR,ήτοι την 31η Δεκεμβρίου 2020. Οι συμβάσεις δύνανται να ανανεώνονται για κάθε νέα φάση του έργου LIFE- IP AdaptInGR, μέχρι τη λήξη αυτού, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και χωρίς καμία δέσμευση εκ των προτέρων για το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα και τα επιθυμητά προσόντα για κάθε σύμβαση δίνονται στη σχετική ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.25 MB]ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: