ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΑΣ: Δεν θα κινδυνέψει από τις εκλογές η έγκαιρη έκδοσή της

«Έχουμε κάνει ουσιαστικές συζητήσεις για να βγει έγκαιρα η επόμενη ρυθμιστική, δεν θα κινδυνέψει από τις εκλογές. Θα δρομολογηθούν από τώρα οι επιλογές και για τα τέλη κυνηγιού και για την βιωσιμότητα της ΚΣΕ και για την βιωσιμότητα της θηροφυλακής…», τόνισε ο αναπλ. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό κανάλι “kentavros.tv”.

Ο αρμόδιος για θέματα θήρας υπουργός ανέφερε περιληπτικά τα όσα έγιναν επί θητείας του και αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα. Μίλησε για την αναγνώριση της θήρας ως ένα εργαλείο περιβαλλοντικής διαχείρισης στα πλαίσια της εθνικής στρατηγικής για τα δάση και για τις συζητήσεις με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία για την αναβάθμιση της διαδικασίας αδειοδότησης του κυνηγιού.

Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των αδειών θήρας και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «… καθόλου δεν ενδιαφέρει την πολιτεία να ταλαιπωρείται ο κυνηγός για να βγάλει άδειες. Θέλουμε να είναι γρήγορες και ηλεκτρονικές οι άδειες. Να υπάρχει εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση του κυνηγού χωρίς να υποτιμούμε όμως την πιστοποίηση των δεξιοτήτων. Χωρίς να υποτιμούμε τα θέματα ασφάλειας στη χρήση του όπλου».

Πολιτική & Κυνήγι – Σωκράτης Φάμελλος

 ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: