Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων: «Ανακοίνωση –  απάντηση σε δήθεν απόφαση του ΔΣ της ΠΕΔΔΥ»

Το μπαράζ ανακοινώσεων για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ) στη Λάρισα, συνεχίζεται. Η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων με σκληρή ανακοίνωσή της επιτίθεται στο προεδρείο της ΠΕΔΔΥ υποστηρίζοντας ότι η πρόσφατη ανακοίνωσή του δεν αποτελεί απόφαση συνεδρίασης του Δ.Σ. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ

Με μια ανακοίνωση που φέρεται να είναι απόφαση του ΔΣ της ΠΕΔΔΥ, (15 Ιούλη 2019), γίνεται μια απεγνωσμένη προσπάθεια απάντησης στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας, με συκοφαντίες ότι δήθεν «η παράταξη της μειοψηφίας», ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, «επενδύει στο φόβο», «στην καταστροφολογία και τους γνωστούς συνδικαλιστικούς αφορισμούς». Χαιρόμαστε που φοβάστε να αναφέρετε το όνομα της ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Είναι τιμή μας που είμαστε η αντιπολίτευσή σας. Είναι όμως συνδικαλιστική αγυρτεία να νομίζετε ότι επειδή βγήκατε πρώτη, δεύτερη κλπ δύναμη, έχετε το δικαίωμα να λειτουργείται σε βάρος του κλάδου και των δικαιωμάτων των εργαζομένων που είναι μέλη της ΠΕΔΔΥ και με τον «ντεμέκ συνδικαλιστικό τσαμπουκά» να κάνετε «ότι γουστάρετε» υποτιμώντας όχι μόνο τους συναδέλφους που δεν σας ψήφισαν γιατί σας ήξεραν, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ, παρουσιάζοντας τους το μαύρο για άσπρο και μάλιστα «για το καλό τους». Όμως όλοι κρινόμαστε κι είναι άξιος ο μισθός σας…

Η επαίσχυντη και απαράδεκτη αυτή ανακοίνωση «ΜΑΪΜΟΥ», διαστρεβλώνει ακόμη και την απόφαση της έκτακτης ΓΣ. Η λεγάμενη πλειοψηφία του ΔΣ «παραπέμπει στις καλένδες» την αντιμετώπιση τόσο του ζητήματος που πρόεκυψε από την ΚΥΑ, όσο και του συνολικού ζητήματος Δασικές πυρκαγιές και δασική υπηρεσία.

Αντί άλλου σχολίου, ρωτάμε το προεδρείο της ΠΕΔΔΥ που υπογράφει την ανακοίνωση που αφορά εκτιμήσεις για την έκτακτη ΓΣ:

1. Πότε στάλθηκε προς τα μέλη του ΔΣ η πρόσκληση για συνεδρίαση με το παραπάνω θέμα;

2. Πότε έγινε η συνεδρίαση του ΔΣ, πόσοι ήταν παρόντες, πόσοι απόντες;

3. Ποιες δυνάμεις και ποια μέλη του ΔΣ υπερψήφισαν και ποιοι καταψήφισαν την ανακοίνωση – απόφαση αυτή;

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΓΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ.
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ,
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ

ΚΑΛΟΥΜΕ τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους, ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ – «ΜΑΪΜΟΥ» ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα κι όποια παράταξη έχει το θάρρος της αυτοκριτικής από όσες φαίνεται ότι συμφωνήσαν με την «απόφαση» αυτή ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ !!!!!
ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ

17 ΙΟΥΛΗ 2019

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [243.00 KB]ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: