Απαγόρευση θήρας σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου

Για τα επόμενα πέντε χρόνια, ήτοι από 1-8-2019 μέχρι 31-7-2024, συνεχίζεται η απαγόρευση θήρας όλων των θηραμάτων σε έκταση 8.897 στρεμ. στη Τ.Κ. Αργυροπουλίου του Δήμου Τυρνάβου, όπως απεικονίζεται στο απόσπασμα ορθοφωτοχάρτη που συνοδεύει τη σχετική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Για την συγκεκριμένη περιοχή η απαγόρευση θήρας ορισμένου χρόνου (πενταετής) ξεκίνησε το 2011 και με την πρόσφατη απόφαση ανανεώνεται η ισχύς της και για την επόμενη πενταετία.

Περιγραφή ορίων:

Από υδραγωγείο, ακολουθούμε το ρέμα «Καναρά» και φτάνουμε στη θέση «Γαλανόβρυση», και με νότια κατεύθυνση ακολουθώντας τη ράχη φτάνουμε στις θέσεις «Κιάφα» και «Τζαβέλα βρύση» ως τον αγροτοδασικό δρόμο στη θέση «Γελάδια Τριανταφύλλου».
Ακολουθούμε αγροτικό δρόμο μέχρι να φτάσουμε στη θέση «Χατζηκοτάρι», κατευθυνόμαστε λοξώς σε μια παρακαμπτήριο που οδηγεί στο μαντρί «Μπαχτσεβάνου».
Ακολουθούμε το ρέμα «Γκοτζασμέ» μέχρι να συναντήσουμε το αντιπλημμυρικό έργο, το οποίο υπέρκειται της Τ.Κ. Αργυροπουλίου και κλείνει στο υδραγωγείο.

Σχετική απόφαση
Αριθμ. 3816/114128/09.07.2019 (Β΄3027) Ανανέωση απαγόρευσης θήρας για πέντε (5) χρόνια σε έκταση 8.897 στρεμ. στη Τ.Κ. «Άργυροπουλίου» της Δ.Ε. Τυρνάβου του Δήμου Τυρνάβου – περιοχής ευθύνης του Δασαρχείου Λάρισας.

Καθημερινή ενημέρωση για την νέα κυνηγετική περίοδο: 

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΗΡΑΣ 2019-2020ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: