ΟΣΕΑΔΕ: Παράταση συμβάσεων και μονιμοποίηση εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες

Την άμεση παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων της προκήρυξης ΣΟΧ2/2018 του Ελληνικού Κτηματολογίου και μετατροπή τους σε Συμβάσεις Προσωπικού Αορίστου Χρόνου, για την στελέχωση των αποδεκατισμένων δασικών υπηρεσιών ζητά η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) με επιστολή της προς τη Γ.Γ. Πρωθυπουργού, τα συναρμόδια υπουργεία και το φορέα του Κτηματολογίου.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής αναφέρει τα εξής:

Θέμα: «Λήξη Συμβάσεων στις 19 Αυγούστου 2019 των εργαζομένων  της προκήρυξης ΣΟΧ2/2018 του Ελληνικού Κτηματολογίου»

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, λήγουν οι συμβάσεις των 100 συμβασιούχων συναδέλφων, δασολόγων και δασοπόνων του Ελληνικού Κτηματολογίου, που εργάζονται στις δασικές υπηρεσίες όλης της χώρας και καλύπτουν μόνιμες ανάγκες στα πολύπαθα τμήματα των δασικών χαρτογραφήσεων.

Με πρόσφατη ανακοίνωσή μας προς όλους τους αρμόδιους φορείς, την οποία σας επισυνάπτουμε, ζητήσαμε την άμεση παράταση των συμβάσεων και την μονιμοποίηση των συναδέλφων, αναμένοντας τις ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

Η μόνη απάντηση που έχουμε λάβει, μέχρι τώρα από τους κυβερνώντες, είναι η εκκωφαντική αδιαφορία στο δίκαιο αίτημα, για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, με την αγωνία των συναδέλφων μας και επισημαίνουμε τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης, αφού μια μέρα πριν την λήξη των συμβάσεών τους, δεν έχει δοθεί η επιβαλλόμενη παράταση! 

ΌΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑαπό την Κυβέρνηση, να προβεί έστω και καθυστερημένα σε όλες τις ενέργειες για άμεση παράταση των συμβάσεων των συναδέλφων του Ελληνικού Κτηματολογίου και μετατροπή τους σε Συμβάσεις Προσωπικού Αορίστου Χρόνου, για την στελέχωση των αποδεκατισμένων δασικών υπηρεσιών. 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ «ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ» ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , ,

3 replies

  1. Καμια μονιμοποιηση χωρίς Ασεπ, σ αρέσει δε σ αρέσει

  2. Ωραίες αδιαφανείς ενέργειες χωρίς ΑΣΕΠ μπράβο σας!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: