Για την σύσκεψη των συμβασιούχων εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες

Η επιτροπή αγώνα συμβασιούχων εργαζομένων στις δασικές υπηρεσίες κάλεσε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική σύσκεψη το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Βασικά θέματα συζήτησης ήταν:

  1. Ανανέωση των συμβάσεων και μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου.
  2. Δημιουργία συντονιστικού οργάνου για την αποτελεσματικότερη ανάληψη πρωτοβουλιών δράσεων και παρεμβάσεων στην συνέχεια.

Στη σύσκεψη που συμμετείχαν δεκάδες συνάδελφοι, εκφράστηκε η ανησυχία όλων και η αβεβαιότητα που βιώνουν αυτοί και οι οικογένειές τους για το εργασιακό τους μέλλον. Ομόφωνα αποφασίσαμε την δημιουργία συντονιστικής επιτροπής που θα είναι ανοιχτή και σε νέες συμμέτοχες, για την διεκδίκηση της συνέχισης της δουλειάς μας.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν:

Η Γενική Γραμματέας της Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (ΟΣΕΑΔΕ), Μαργαρίτα Γεωργιάδου, η οποία μετέφερε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της ΟΣΕΑΔΕ στον αγώνα μας και μετέφερε μηνύματα στήριξης, από τους συνάδελφους εργαζόμενους στις δασικές υπηρεσίες του Ν. Μαγνησίας και του Ν. Κεφαλληνίας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Α.Δ.Μ.Θ. (Περ. Κ. Μακεδονίας), Βασίλειος Αθανασιάδης

Η πρόεδρος του σωματείου Ο.Τ.Α Νομού Θεσσαλονίκης και μέλος του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ Κλεοπάτρα Χοροζίδη, τα μέλη του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ Γιάννης Κουρμούλης και Μηνάς Μοναστηρίδης, που εξέφρασαν την στήριξή τους στον αγώνα μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά και μετέφεραν την εμπειρία τους από ανάλογους αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους δεν κατάφεραν να συμμετέχουν, να έρθουν σε επαφή με το συντονιστικό ώστε να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση για την επίτευξη των στόχων μας.

Θεσσαλονίκη, 26/08/2019

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΒΑΡΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ –ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΑΜΟΥΧΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ –ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑ Φ
ΟΥΣΚΑ ΜΑΡΙΑ –ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΗΝΑΣ –ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΝΑΙΑΣ
ΝΙΚΗΤΑ ΑΝΘΟΥΛΑ –ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ –ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ –ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία

Tags: , ,

1 reply

  1. Ανανέωση συμβάσεων και μετατροπή σε…αορίστου….δηλαδή καταπάτηση του Συντάγματος! Ό,τι νάναι….από ΟΑΕΔ….μόνιμοι….Ε Λ E Ο Σ….

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: