Αγριόχοιρος τραυμάτισε κυνηγό

Απρόσμενη ήταν η εξέλιξη του κυνηγιού για ένα άτομο που κυνηγάει πολλά χρόνια, αφού από κυνηγός και θύτης έγινε ο ίδιος θύμα του θηράματος που έβαλε στο στόχαστρό του.

Ολα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου στη Σκαμνιά Ελασσόνας όταν ο εν λόγω κυνηγός μαζί με την ομάδα που κυνηγά τα τελευταία χρόνια πήγαν για κυνήγι αγριόχοιρου σε δασώδη έκταση της περιοχής.

Όπως αναφέρει το paidis.com,  ο άτυχος κυνηγός στην προσπάθεια του να ξεσηκώσει τον αγριόχοιρο από το γιατάκι του δέχθηκε ξαφνική επίθεση από ένα μεγάλο αρσενικό το οποίο τον αιφνιδίασε και πριν προλάβει να αντιδράσει βρέθηκε βαριά χτυπημένος από τους χαυλιόδοντες του μεγάλου ζώου στην κοιλιά και στο πόδι.

Το ζώο δεν συνέχισε τη φονική του επίθεση και έτσι κυνηγοί της ομάδας περιέθαλψαν τον τραυματισμένο κυνηγό που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να προχωρήσουν σε επέμβαση στο τραύμα της κοιλιάς που ήταν βαθύ.

Ο κυνηγός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου για τη ζωή του και σίγουρα θα θυμάται για χρόνια την επίθεση του αγριόχοιρου.

Πληροφορίες: paidis.comΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: