Κύπρος: 2η Δασολογική Ημερίδα «Η έρευνα ως εργαλείο διαχείρισης των δασών»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Ένωσης Δασολόγων (ΠΕΔ), με την συνδρομή και την ενεργοποίηση ομάδας μελών της, διοργανώνει την:

2η Δασολογική Ημερίδα: Η έρευνα ως εργαλείο διαχείρισης των δασών

Σκοπός της ημερίδας είναι η προβολή και η διάχυση των αποτελεσμάτων ερευνητικών εργασιών που σχετίζονται άμεσα με το Κυπριακό δασογενές περιβάλλον. Η ημερίδα πέραν από τη διαφώτιση γύρω από διάφορα δασολογικά αντικείμενα, στοχεύει και στην ανάδειξη των προοπτικών που υπάρχουν για την υλοποίηση μελλοντικών πρωτότυπων και καινοτόμων ερευνητικών εργασιών σε θέματα που αφορούν τις διάφορες κατευθύνσεις της δασολογικής επιστήμης στην Κύπρο. Όραμα του Δ.Σ. της ΠΕΔ είναι η πραγματοποίηση αυτής της ημερίδας να αποτελέσει τη βάση για την προβολή, ανάδειξη και ενίσχυση του ρόλου της δασολογικής έρευνας στην ορθολογιστική διαχείριση των δασών της Κύπρου μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου.

[su_button url=”http://www.capf-forests.eu/docs/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-2%CE%B7%20%CE%94%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%20%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1.pdf” size=”8″ style=”ghost” background=”#2D89EF” color=”#2D89EF”]ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ[/su_button]

Αναλυτικές πληροφορίες: http://www.capf-forests.eu/Hmerida2.htmlΚατηγορίεςΣυνέδρια - Ημερίδες

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: