ΟΣΕΑΔΕ: Κινητοποίηση στο ΥΠΕΝ και στάση εργασίαςΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

5 replies

 1. Το θέμα των επιστημόνων (δασολόγων,δασοπόνων) πρέπει να επανεξεταστεί. Υπάρχουν τόσοι εργαζόμενοι του κοινωφελούς, μεσα στις αποδυναμωμένες δασικές υπηρεσίες που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες αυτόν τον 1μιση χρόνο με πολλές υποθέσεις που ειναι πρακτικά αδύνατο να φερουν εις πέρας οι λιγοστοί εναπομείναντες μονιμοι υπάλληλοι. Επιτέλους ας βγει μια σοβαρή προκήρυξη για αυτους τους ανθρώπους που εχουν επενδύσει με χρόνια σπουδών και κόπους ζωής (ιδιαιτερα για τους Δασολόγους ΠΕ, 5ετούς φοίτησης) και ας τους δοθεί αυτό που τους αξίζει, μια ευκαιρία για ενα αξιοπρεπές μέλλον!

 2. Για επιστήμονες δασολόγους, δασοπόνους τσιμουδιά…..χαβούζα εργαζόμενων οφελούμφενων καταντούν οι δασικές υπηρεσίες. Κρίμα!

 3. Ποιός είναι αγώνας; Μονιμοποίηση από τον ΟΑΕΔ…..Τι ρεζίληδες είστε ρε!

  • Ενώ η μετάταξη από αγροφυλακή ήταν μια χαρά ε;
   Με αξιοκρατικά κριτήρια, από που γέρνει η φλόγα του σήματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ποιού προστάτης είναι ο Αγιος Ευσταθίος……..
   Να ανέβετε κάνα κερί στον Πολύδωρα….

   • Ωραία λογική… Αφού έγινε μια φορά η “πατάτα” με τους αγροφύλακες ας ξαναγίνει ξανά για να βολευτούμε και εμείς. Εξάλλου η Δασική Υπηρεσία απέκτησε εμπειρία στο να της φορτώνεται προσωπικό χωρίς τα απαραίτητα προσόντα για λόγους ψηφοθηρικούς. Ας μη τι άλλο, οι μερικές χιλιάδες “δασεργάτες” καλύπτουν ανάγκες που οι αγροφύλακες δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί. Τον αγροφύλακα δεν το έδινε εντολή ο δασάρχης για εργασίες καθαριότητας γραφείων, αυτοκινήτων και προαυλίων πάσης φύσεως.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: