Συνάντηση ΓΕΩΤΕΕ με τον Υπουργό Οικονομίας και Επενδύσεων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 5/12/2019  ώρα 12 π.μ, η προγραμματισμένη συνάντηση του προέδρου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε, κ. Σπύρου Μάμαλη και του μέλους του Δ.Σ του ΓΕΩΤ.Ε.Ε και προέδρου της Π.Ε.Δ.Δ.Υ, κ. Νικολάου Μπόκαρη, με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αδωνι Γεωργιάδη.

«Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ενημερώθηκε ο κ. Υπουργός για το βασικό αίτημά μας που είναι οι διορθώσεις στο Π.Δ 99/2018 αναφορικά με τα επαγγελματικά δικαιώματα των Γεωτεχνικών που έχουν αποδοθεί σε κλάδους μηχανικών. Ο υπουργός Οικονομίας και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδης, αν και δεν είναι ο επισπεύδων Υπουργός δήλωσε ότι θα στηρίξει το αίτημα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε όταν θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία των σχετικών αλλαγών από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

»Στη συζήτηση τέθηκαν και θέματα όπως η υλοποίηση προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και συζητήθηκε και ο θεσμικός- επιστημονικός ρόλος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε στην προώθηση των γεωτεχνικού ενδιαφέροντος ζητημάτων που αφορούν την υλοποίηση μεγάλων επενδύσεων (στα θέματα ασφαλώς που αφορούν το θεσμικό του ρόλο και τους Γεωτεχνικούς).

»Ελπίζουμε ανάλογες αποτελεσματικές επαφές και επικοινωνία που αναδεικνύουν το ρόλο του ΓΕΩΤ.ΕΕ, να ακολουθήσουν και με άλλους Υπουργούς που χειρίζονται θέματα Γεωτεχνικού Ενδιαφέροντος», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Δ.Υ, Νίκος Μπόκαρης.ΚατηγορίεςΕπικαιρότητα

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: