Πάτρα: Ημερίδα για την πιστοποίηση της αειφορικής διαχείρισης των δασών και των προϊόντων ξύλου

Ημερίδα για την πιστοποίηση της αειφορικής διαχείρισης των Ελληνικών δασών και των προϊόντων ξύλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 (ώρα: 9.30 – 14.00) στη Πάτρα,  στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην κτιρίου ΕΛΚΕΠΑ, Ακτή Δυμαίων & Δ. Υψηλάντου 1 (4ος όροφος).

Η Ημερίδα αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της Α’ Φάσης του Έργου «ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΙΦΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΑΣΩΝ & ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» που έχει ενταχθεί στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2017» με φορέα χρηματοδότησης το Πράσινο Ταμείο του ΥΠΕΝ.

Το ερευνητικό έργο υλοποιείται στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με την Γενική Διεύθυνση Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ στα πλαίσια του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Προστασία και Αναβάθμιση Δασών 2017» του Πράσινου Ταμείου.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιλαμβάνει την υλοποίηση μιας ακόμα ημερίδας στα Ιωάννινα, στις 19/03/2020. Πληροφορίες για τον τόπο διεξαγωγής και την ώρα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [700.34 KB]ΚατηγορίεςΔασικά προϊόντα, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: