Δ/νση Δασών Φθιώτιδας: Επείγοντα μέτρα λόγω κορωνοϊου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Επιπρόσθετα επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊου

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα και επιτακτική ανάγκη για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις σχετικές εντολές του Υπουργείου Εσωτερικών και του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας –Στ. Ελλάδας και με σκοπό αφενός την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων και αφετέρου την διασφάλιση της λειτουργίας μας, με γνώμονα την αποστολή, τις αρμοδιότητες και το αντικείμενο εργασιών της Διεύθυνσης Δασών Φθιώτιδας, αποφασίζουμε:

1. Παρακαλούνται οι πολίτες να επισκέπτονται την υπηρεσία μας, μόνον για υποθέσεις και ζητήματα απολύτου ανάγκης και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την υπηρεσία μας, για τον χρόνο και τρόπο εξυπηρέτησής των,τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και με κατάλογο εισερχομένων.

Εφ’οσον υπάρξει προσέλευση στην υπηρεσία μας,θα δηλώνονται οπωσδήποτε τα προσωπικά στοιχεία του πολίτη ,(ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο).

2. Όπου δεν απαιτείται φυσική παρουσία των πολιτών η επικοινωνία θα πραγματοποιείται μέσω,

α) τηλεφωνικής επικοινωνίας,(τηλ:22310-53021 Δ/νση Δασών Φθιώτιδας).

β) στην ηλεκτρονική δ/νση, (ddasonfthiot@apdthest.gov.gr).

γ) τηλεομοιοτυπικώς (FAX: 22310-22410).

Λαμβάνοντας υπόψη και τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας,για την πρόληψη και προστασία της υγείας, ευελπιστούμε στην κατανόηση και την συνεργασία όλων των πολιτών.

 

Λαμία, 18 Μαρτίου 2020

Ο
Διευθυντής Δασών Φθ/δας

Ανδρέας  Παπανδρέου
ΔασολόγοςΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: