Αναστολή λειτουργίας Κυνηγετικών Συλλόγων – Αναβολή Γενικών Συνελεύσεων και εκλογών

Με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αναστέλλονται οι Γενικές Συνελεύσεις και οι εκλογικές διαδικασίες στις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης.

Η εγκύκλιο που εστάλη στις Δασικές Υπηρεσίες και τις Κυνηγετικές Οργανώσεις αναφέρει ότι αναστέλλονται μέχρι 31/3/2020 οι Γενικές Συνελεύσεις και οι εκλογικές διαδικασίες στις Κυνηγετικές Οργανώσεις για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης τους και παρατείνεται για το παραπάνω χρονικό διάστημα η θητεία των υφιστάμενων Διοικητικών Συμβουλίων των Κυνηγετικών Οργανώσεων.

Θα ακολουθήσει επαναξιολόγηση της κατάστασης με βάση τα δεδομένα της επόμενης χρονικής περιόδου και παροχή των σχετικών οδηγιών με νεώτερη εγκύκλιο της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του ΥΠΕΝ.

Επίσης, με την εγκύκλιο γνωστοποιείται ότι οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι που εποπτεύονται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συμπεριλαμβάνονται στους συλλόγους και σωματεία η λειτουργία των οποίων αναστέλλεται έως 31/03/2020 λόγων των έκτακτων μέτρων της πρόληψης της μετάδοσης του κωρονοϊού.

Σχετικό αρχείο:
Εγκύκλιος ΥΠΕΝ/ΔΔΔ/29644/777/19.03.2020 Αναστολή λειτουργίας Συλλόγων – Αναβολή των καταστατικών διαδικασιών στις Κυνηγετικές Οργανώσεις (Γενικών Συνελεύσεων και εκλογικών διαδικασιών).
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [443.29 KB]

 

Μοιραστείτε το!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Θήρα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: