Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τη Πάτρα

Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τη Πάτρα, για τα έτη 2020– 2021, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/36644/3947/16.04.2020 απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών µε έδρα την Πάτρα, για τα έτη 2020-2021, µε τα εξής µέλη:

  1. Τη Στεφανία Καρατζά, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών Πατρών, πρόεδρο Εφετών Πατρών, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Οικονόμου, Πρόεδρο Εφετών.
  2. Την Αγγελική Καγιούλη, Εφέτη Πατρών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της τη Μαρία-Λουΐζα Τσουμέτη, Εφέτη.
  3. Τη Δέσποινα Ευκαρπίδου, Εφέτη Πατρών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της τη Μαρία Κατέχη, Εφέτη.
  4. Τον Νικόλαο Πατηνιώτη, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Δικαστικό Γραφείο Πατρών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Σοφία Καρυτινού, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.
  5. Τον Νικόλαο Μπακουλόπουλο, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Δασολόγου με Α ́βαθμό, προϊστάμενο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Παναγιώτα Χρονοπούλου, προϊσταμένη τμήματος της ίδιας υπηρεσίας του ίδιου κλάδου και βαθμού.
  6. Τον Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Δασολόγου με Α ́βαθμό, υπάλληλο του Δασαρχείου Πατρών Ν. Αχαΐας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την Γεωργία Κατσιγιάννη, προϊσταμένη τμήματος της ίδιας υπηρεσίας, του ίδιου κλάδου και βαθμού.

Ως Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Καλλιόπη Παπαχρηστοδήμα του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας με Α ́βαθμό, υπάλληλο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Α.Δ.Π.Δ.Ε.Ι., ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Όλγα Νικολακοπούλου, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με Α ́βαθμό.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2021.



ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading