Όχημα με λαθροθήρες κινήθηκε επικίνδυνα κατά θηροφύλακα

Ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε θηροφύλακας όταν όχημα με δυο λαθροθήρες ανέπτυξε ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς διέφυγε από μπλόκο που στήθηκε με σκοπό τον έλεγχό τους.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 1ης Απριλίου 2020, θηροφύλακες του Νομού Αρκαδίας εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην ευρύτερη περιοχή των Δ.Δ. Παραλογγών- Καρδαριτσίου του Δήμου Γορτυνίας, όπου σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν δεχτεί κάποιοι επιδίδονταν συστηματικά σε νυχτερινή λαθροθηρία.

Πράγματι, περί ώρα 23.00, εντόπισαν όχημα το οποίο κινείτο ύποπτα και φώτιζε με τους προβολείς του τους παρακείμενους αγρούς προς εξεύρεση θηραμάτων. Άμεσα οι θηροφύλακες έστησαν μπλόκο με σκοπό να το σταματήσουν. Όταν όμως οι λαθροθήρες πλησίασαν και αντιλήφθηκαν ότι θα συλληφθούν ανέπτυξαν ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, παρέσυραν σχεδόν τον έναν θηροφύλακα, ο οποίος ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε και διέφυγαν. 

Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε άμεσα το Α/Τ Τροπαίων προκειμένου να αναζητηθούν στα πλαίσια του αυτοφώρου οι δύο λαθροθήρες που επέβαιναν στο όχημα και διαβιβάστηκε η σχετική δικογραφία προς την Εισαγγελία Πύργου.
ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: