Ασυνείδητος σκότωσε πεδινές πέρδικες – Αμοιβή 500 € για πληροφορίες από τον Κ.Σ. Πύλης  

Μετά από το τραγικό περιστατικό κατά το οποίο ασυνείδητος πυροβόλησε και σκότωσε πεδινές πέρδικες στον βιότοπό τους στην ΔΕ Γόμφων Πύλης Τρικάλων, όπου και γίνεται προσπάθεια επανεγκατάστασης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

«Το Δ.Σ του Κ. Σ. Πύλης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του αλλά και λύπη του διότι την τελευταία εβδομάδα κάποιος, ο οποίος μόνο κυνηγός δε λογίζεται, πυροβόλησε στην περιοχή Παλαιομοναστήρου-Λυγαριάς-Γόμφων ένα κοπαδάκι πεδινές πέρδικες.

Αποτέλεσμα ήταν από το κοπάδι να μείνουν μόνο δύο οι οποίες και μπήκαν στο καταφύγιο. Αναρωτιέμαστε λοιπόν τι σόι άνθρωπος είναι αυτός που ενώ γνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται για επανεγκατάσταση της πεδινής πέρδικας στην περιοχή μας, σήκωσε το όπλο του και αποδεκάτισε το κοπάδι.

Μετά λοιπόν από έκτακτο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου για το παραπάνω περιστατικό δίνεται αμοιβή το ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον άνθρωπο που διέπραξε το παραπάνω «έγκλημα».

Με αγανάκτηση

Το Δ.Σ του Κ.Σ. Πύλης»

http://pylinews.grΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: