Ορισμός μελών του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών

Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Αμυρά, ορίστηκαν τα μέλη του Τεχνικού Συμβουλίου Δασών, για τα επόμενα δυο έτη.

Πρόεδρος  

– Αφεντία Ιωσηφίδου, Πάρεδρος του Ν.Σ.Κ. στο Γραφείο του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με αναπληρώτρια Πρόεδρο την Σωτηρία Κοσμά, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ. στο ίδιο Γραφείο του Υ.Π.ΕΝ.

Τακτικά μέλη

– Ευάγγελος Γκουντούφας, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α ́, Προϊστάμενος της Δ/νσης Προστασίας Δασών, με αναπληρωτή αυτού τον Στυλιανό Τζαφέρο, υπάλληλο του ιδίου κλάδου και βαθμού, Προϊστάμενο του Τμήματος Επιτρεπτών Επεμβάσεων στα Δασικά Εδάφη και Προστασίας Αστικών Χώρων Πρασίνου της ίδιας Δ/νσης.

– Σταύρος Τσιλίκουνας, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α ́, Προϊστάμενος της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών, με αναπληρώτρια αυτού τη Ρεβέκκα Μπατμάνογλου, υπάλληλο του ίδιου κλάδου και βαθμού, Προϊσταμένη της Δ/νσης Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής.

– Παναγιώτης Δρούγας, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών με βαθμό Α ́, Προϊστάμενος της Δ/νσης Διαχείρισης Δασών, με αναπληρωτή αυτού τον Νικόλαο Μπόκαρη, υπάλληλο του ιδίου κλάδου και βαθμού, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαχείρισης Άγριας Ζωής και Θήρας Οικοσυστημάτων, της ίδιας Δ/νσης.

– Δρ. Γεώργιος Καρέτσος, Δ/ντη Ερευνών του Ινστιτούτου Μεσογειακών & Δασικών Οικοσυστημάτων, ως Τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια αυτού την Δρ. Ευαγγελία Κορακάκη, Δόκιμη Ερευνήτρια του Ινστιτούτου Μεσογειακών & Δασικών Οικοσυστημάτων.

Εισηγητές ορίζονται αναλόγως των συζητούμενων θεμάτων, οι καθ΄ ύλη αρμόδιοι Τμηματάρχες των οικείων Δ/νσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας της Γενικής Δ/νσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ, με αναπληρωτές αυτών τους νόμιμους αναπληρωτές στα κύρια καθήκοντά τους.

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίστηκε η Βασιλεία Τσουμάνη, υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Δασοπόνων με βαθμό Α΄ ως Τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κρεντήρη Παναγιώτα, του ιδίου κλάδου και βαθμού.

Η θητεία των μελών είναι διετής και λήγει την 31η-12-2022




ΚατηγορίεςΔασική Πολιτική, Δασική Υπηρεσία

Tags:

1 replies

  1. Πάντα είχα την περιέργεια να μάθω γιατί στις γραμματείες των διάφορων επιτροπών και συμβουλίων του υπουργείου (τομέας δάση) τοποθετούνται υπάλληλοι του κλάδου ΤΕ δασοπόνων. Σώθηκαν οι διοικητικοί υπάλληλοι στο υπουργείο ή ο συγκεκριμένος κλάδος διαθέτει πρόσθετη εξειδίκευση στο να κρατά πρακτικά συνεδριάσεων;
    Αντιλήψεις μαρμαρωμένες από εκείνες που μαράζωσαν και απαξίωσαν τη δασική υπηρεσία. Παλιακές συνδικαλιστικές πολιτικές σε πρακτικές προσκολλήσεις της δήθεν υποβάθμισης των δασοπόνων. Με σχετικά ΠΔ έχουν περιχαρακώσει τη συντεχνία τους, που συνεχίζει να επιμένει στην καταπίεση των εργασιακών δικαιωμάτων των συνεργατών τους.
    Στην προκειμένη περίπτωση, φοβάμαι ότι θα δυσαρεστήσω πολλούς στην εύλογη πρόταση για συμμετοχή των δασοπόνων στις επιτροπές και συμβούλια, έστω ως αναπληρωματικά μέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading