Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του ΥΠΑΑΤ

 

Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με ασφαλείς όρους και προϋποθέσεις.

Όπως σημειώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ), «μετά από 5 χρόνια συνεχών παρεμβάσεων τόσο Νομικών όσο και Συνδικαλιστικών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στο τέλος Ιουνίου 2021 καταργείται η Δομή Φιλοξενίας Λαυρίου και αποδίδεται η έκταση στον δικαιούχο.

»Η ΠΟΓΕΔΥ όπως κάνει πάντα, προασπίζεται τα συμφέροντα των Συναδέλφων της καθώς και των Αγροτών, Κτηνοτρόφων, Αλιέων, Δασεργατών κ.λ.π., ώστε ο λαός να έχει την δυνατότητα να στείλει δωρεάν τα παιδιά του στις παιδικές κατασκηνώσεις στο Λαύριο, όπως γινόταν εδώ και 55 χρόνια, για να διευκολύνει τους γονείς και να ευχαριστήσει τα παιδιά.

»Στην προσπάθειά μας αυτή, βοήθησαν πάρα πολύ οι ενέργειες της Γενικής Δ/νσης Δασών με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γκουντούφα, Μέλος Δ.Σ. ΠΕΔΔΥ και Γ.Σ. ΠΟΓΕΔΥ.

»Σύντομα θα ενημερώσουμε τους Συναδέλφους μας για τις περαιτέρω ενέργειες που αφορούν την αποκατάσταση της νομιμότητας και του δικαίου.»

Tο έγγραφο του Υπουργείου Μετανάστευσης

 


 ΚατηγορίεςΕπικαιρότητα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: