Ευχαριστήρια επιστολή για τη διοργάνωση του 20ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το 20ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία στα Τρίκαλα, 3 έως 6 Οκτωβρίου 2021 με τίτλο: “Σύγχρονες Προκλήσεις των Δασών στην Ελληνική Δασοπονία και Προστασία του Περιβάλλοντος, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του ’21”.

Στη διοργάνωση του Συνεδρίου συνέβαλαν οι εξής φορείς: το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με τις τοπικές Δασικές Υπηρεσίες, η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων), ο Δήμος Τρικκαίων, η Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ), το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος (ΑΠΘ), το Τμήμα Δασολογίας Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΠΘ), το Τμήμα Περιβάλλοντος (ΠΘ).

Ως Τοπική Οργανωτική Επιτροπή, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία των Τρικάλων για τη φιλοξενία των συνέδρων, οι οποίοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πόλη μας! Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την οικονομική και υλική υποστήριξη τους.

Πληροφορίες σχετικά με τα πρακτικά, τα πορίσματα, φωτογραφικό υλικό κλπ. βρίσκονται στη σελίδα της Ελληνικής Δασολογικής Εταιρείας http://www.forestry.gr και τα βίντεο των καταγραφών των παρουσιάσεων του συνεδρίου στο κανάλι του Δήμου Τρικκαίων στο youtube https://www.youtube.com/c/DimosTrikkaion.

Χορηγοί διετέλεσαν οι εξής:

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΣΤ’ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΑΘ)
Z΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & Ν. ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΛΗΣ
ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε – ΟΛΥΜΠΟΣ – ΤΥΡΑΣ
ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΛΙΑΦΑ
ΚΑΒΑ ΤΣΙΝΑΣ ΑΕ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΤΣΙΝΑΣ (METEORO WINERY)
ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ ΕΠΕ ΦΑΡΜΑ ΜΑΡΑΒΑ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ
ΜΠΙΣΚΟΤΟΠΟΙΙΑ ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.

Για την Τοπική οργανωτική Επιτροπή

Ηλίας Κουλουκούρας      Νικόλαος Μάνιος

 


 ΚατηγορίεςΔασική Έρευνα, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Ομολογώ πώς πρώτη φορά παρακολούθησα (διαδικτυακά) όλες τις εργασίες του Συνεδρίου. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΔΕ, στους διοργανωτές, στους ομιλητές και σε όλους/ες που συνέβαλαν στην διεξαγωγή του. Καλή συνέχεια! Πάντα επιτυχίες!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: