Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ΟΑΕΔ για 2.260 ανέργους αναμένεται να βγει μέσα στον Νοέμβριο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dnews.

Ειδικότερα θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης -ΥΠΥΤ)» για 1.560 ανέργους που αφορούν υπηρεσίες του Υπουργείου Μετανάστευσης και 700 ανέργους για Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Πρόκειται σύμφωνα με  πληροφορίες του Dnews για 1.560 θέσεις που αφορούν υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και 700 θέσεις κυρίως δασολόγων, δασοπόνων, δασοφυλάκων και διοικητικών, προκειμένου να συμβάλουν στο Εθνικό Σχέδιο Αναδασώσεων.

Αντικείμενο της δράσης είναι η προώθηση στην απασχόληση ανέργων εγγεγραμμένων στο μητρώο του ΟΑΕΔ μέσω της τοποθέτησής τους για συνολικό χρονικό διάστημα οκτώ μηνών σύμφωνα με το ν. 4152/2013, όπως η δημόσια πρόσκληση θα εξειδικεύσει, σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης -ΥΠΥΤ), καθώς και η συμμετοχή στην κατάρτιση για την περαιτέρω ενδυνάμωση και αναβάθμιση των προσόντων και των δεξιοτήτων των ανέργων σε συνδυασμό με την απασχόλησή τους προς την επίτευξη του στόχου της ένταξης / επανένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Η ημερήσια αμοιβή αναμένεται να διαμορφωθεί στα 21,84 ευρώ, ενώ η καθαρή μηνιαία έως 546 ευρώ.

https://www.dikaiologitika.gr

 ΚατηγορίεςΈργα - Προκηρύξεις

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: