Δ/νση Δασών Πρέβεζας: Παράταση της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων


Παράταση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων Δήμων Ζηρού, Πάργας και Πρέβεζας Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής του Προκαποδιστριακού ΟΤΑ Πρέβεζας )

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι με την   με αρ. πρωτ. 142498/04-11-2021 (ΑΔΑ: ΩΖΩΞΟΡ1Γ-ΩΝ7) απόφαση της Δ/νσης Δασών Πρέβεζας, τροποποιείται η με αρ. πρωτ. 22182/26-02-2021 (ΑΔΑ: Ω3ΣΟΟΡ1Γ-Λ4Μ)  απόφασή της, όσον αφορά τις προθεσμίες και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων.

Ειδικότερα με τη νέα τροποποιητική απόφαση ανάρτησης, η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας είναι η 26η  Απριλίου 2022, ημέρα Τρίτη.Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 16η  Μαΐου 2022  ημέρα Δευτέρα.

Για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα των  Δασικών Χαρτών της ΠΕ Πρέβεζας , έχει συσταθεί Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.) με έδρα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Πρέβεζας, Ταχ. Δ/νση Λεωφόρος Ειρήνης 83 – Τ.Κ. 481 00, τηλ. 2682022306 και 2682024870, δ/νση ηλ. ταχυδρομείου (email): ddaspre@apdhp-dm.gov.gr, όπου παρέχονται γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου  Δασικού   Χάρτη και του τρόπου υποβολής αντιρρήσεων τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 07.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

Για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το Σ.Υ.Α.Δ.Χ. δύναται να δέχεται κοινό, μόνο κατόπιν προηγούμενου ραντεβού, με βάση τους τιθέμενους περιορισμούς, που ισχύουν ανά περιοχή και τις σχετικές εγκύκλιες οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών.

Οι ανωτέρω Δασικοί Χάρτες είναι προσβάσιμοι για κάθε ενδιαφερόμενο στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικού Κτηματολογίου” (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), και στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτ. Μακεδονίας (www.apdhp-dm.gov.gr).

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ»,  ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.
Δείτε τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Πρέβεζας.

Σχετικά αρχεία:
Η υπ’ αρ. 142498/04-11-2021 (ΑΔΑ: ΩΖΩΞΟΡ1Γ-ΩΝ7) απόφαση «2η Τροποποίηση της με αριθ. 22182 / 26 – 02 – 2021 με ΑΔΑ ( Ω3ΣΟΟΡ1Γ-Λ4Μ ) Απόφασης της Δ/νσης Δασών Πρέβεζας με θέμα « Ανάρτηση Δασικού Χάρτη των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Ζηρού , Πάργας και Πρέβεζας (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας), του συνόλου της Π.Ε. Πρέβεζας και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του”.»
Απόφαση αριθ. 22182/26-02-2021 (ΑΔΑ: Ω3ΣΟΟΡ1Γ-Λ4Μ)  Ανάρτηση Δασικού Χάρτη των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Ζηρού, Πάργας και Πρέβεζας (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Πρέβεζας), του συνόλου της Π.Ε. Πρέβεζας και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

DownloadΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: