Λίγα λόγια για τον εκλιπόντα συνάδελφο Γιώργο Φούντα

Έφυγε από κοντά μας ένας σεμνός και εξαίρετος συνάδελφος ο Γιώργος Φούντας.

Μα τι είναι αλήθεια η ανθρώπινη ζωή….

Μα φυσικά μία στιγμή στο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΊΓΝΕΣΘΑΙ…. πώς μπορούμε άραγε να ερμηνεύσουμε την Σχέση αιτιοκρατίας και μικροφυσικής;

Με το Γιώργο βρεθήκαμε πολλές φορές σε συσκέψεις είτε υπηρεσιακές, είτε συνδικαλιστικές είτε πολιτικές. Φυσικά είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε στο τέλος ένα τσίπουρο, ένας καφές, ένα κρασί μας ένωνε με σεβασμό και αμοιβαία εκτίμηση.

Δυστυχώς φίλε Γιώργο αργεί ο Ιστορικός χρόνος να ωριμάσει τις συνειδήσεις των ανθρώπων, δυστυχώς το όραμα μας για μια αυτοδιαχειριζομενη ακρατική κοινωνία αργεί πάρα πολύ, είναι μεν αναπόφευκτη η επανάσταση όπως οι μεταμορφώσεις της φύσης όμως αργεί. Πολύωρες συζητήσεις γιατί το πολιτικό υποκείμενο που διαλέξαμε και παλέψαμε  ….το 2015 οι θέσεις μας διαχωρίστηκαν διότι πρόδωσε το όραμα και την ελπίδα. Ας είναι όμως κρατάω την αγνότητα σου και την σεμνότητα σου.

Ο Γιώργος  υπήρξε ένας ακούραστος πνευματικός εργάτης που μόχθησε στη δασική υπηρεσία πρώτα για την εξυπηρέτηση του πολίτη, για την εξυπηρέτηση της κοινωνίας καθώς και για την ποιοτική αναβάθμιση  αυτής της υπηρεσίας.

Φτώχυνε ακόμη πιο πολύ ο κλάδος μας από το φευγιό του Γιώργου….. Γιώργο ήσουν απαραίτητος σήμερα που από την εμπειρία και την σοφία σου ως συνταξιούχος θα συνέβαλλες και εσύ στη επίλυση των διαφόρων προβλημάτων  της δασικής υπηρεσίας και με την αγωνιστικότητα σου, την μαχητικότητα σου στα πολιτικοκοινωνικά δρώμενα.

Ας θυμηθούμε τα λόγια του Καρλ Μαρξ…

Ο άνθρωπος από ύλη προέρχεται και σε ύλη μετατρέπεται.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.

Παναγιώτης Κορισιάνος
συντ. πρώην Δ/ντης Δασών Ν. ΗλείαςΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: