ΟΦΥΠΕΚΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη δυο συμβάσεων ανάθεσης έργου

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) απευθύνει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε εξειδικευμένους επιστήμονες για την ανάθεση Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου σε δύο (2) εξωτερικούς συνεργάτες, με αντικείμενο την υλοποίηση δράσεων του Έργου: «hELlenic BlOodiversity Information System: an innovative tool for biodiversity conservation» LIFE20 GIE/GR/001317 – EL BIOS που συγχρηματοδοτείται από το χρηματοδοτικό μέσο LIFE 2014-2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιδίους Πόρους.

H σύμβαση Έργου που θα είναι ορισμένης χρονικής διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης μέχρι τη λήξη της διάρκειας του εν λόγω προγράμματος, αφορά τις παρακάτω θέσεις:

Θέση (Θ1): Υπεύθυνος/η Συντονισμού

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου Βιολογίας, Περιβάλλοντος, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, δίπλωμα Μηχανικού από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο πτυχίο από ίδρυμα του εξωτερικού.
  • Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο πτυχίο από ίδρυμα του εξωτερικού, με ειδίκευση σε θέματα περιβάλλοντος.
  • Τουλάχιστον 4 έτη, σε συναφές με το αντικείμενο του έργου, επαγγελματική εμπειρία.
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Πρόσθετα προσόντα (τα οποία θα συνεκτιμηθούν):

  • Εμπειρία σε διαχείριση γεωχωρικών δεδομένων.

Αμοιβή:
Η συνολική αμοιβή της Σύμβασης παροχής υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 45.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ καθώς και όλων των νόμιμων κρατήσεων και εισφορών υπέρ Δημοσίου ή οποιοδήποτε τρίτου) με χρονική διάρκεια από την
υπογραφή της έως τις 28-02-2024.

Θέση (Θ2): Ειδικός Επιστήμονας διαχείρισης δεδομένων βιοποικιλότητας

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Πανεπιστημίου Βιολογίας, Περιβάλλοντος, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Γεωγραφίας, Μηχανικών Περιβάλλοντος από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο πτυχίο από ίδρυμα του εξωτερικού.
  • Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο ή ισοδύναμο αναγνωρισμένο πτυχίο από ίδρυμα του εξωτερικού, με ειδίκευση σε θέματα σχεδιασμού και διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος.
  • Τουλάχιστον 3ετή, σε συναφές με το αντικείμενο της θέσης, επαγγελματική εμπειρία.
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Πρόσθετα προσόντα (τα οποία θα συνεκτιμηθούν):

  • Εμπειρία σε διαχείριση γεωχωρικών δεδομένων φύσης και βιοποικιλότητας

Αμοιβή:
Η συνολική αμοιβή της σύμβασης παροχής υπηρεσιών ανέρχεται στις 31.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ καθώς και όλων των νόμιμων κρατήσεων και εισφορών υπέρ Δημοσίου ή οποιοδήποτε τρίτου) με χρονική διάρκεια από την υπογραφή της έως τις 28-02-2024.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις/προτάσεις τους και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι την 21η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 17:00 και να είναι διαθέσιμοι για ενδεχόμενη ατομική συνέντευξη.

Αναλυτικές πληροφορίες: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [694.39 KB]ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: