Συλλογή υπογραφών για έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΕΔΔΥ

 

Λάβαμε, με την παράκληση να δημοσιευτεί, την ανακοίνωση που ακολουθεί:

6 Φεβρουαρίου 2022

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει δρομολογηθεί άμεσα η περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας σε όλους τους Δασολόγους, Δασοπόνους και Οδηγούς των δασικών υπηρεσιών. Ο αν. υπουργός Οικονομικών έχει επίσημα εξαγγείλει ότι, μέσα στον Μάρτιο θα υπογραφούν οι σχετικές αποφάσεις, ενώ στις 18 Φεβρουαρίου είναι η τελευταία συνάντηση, στο πλαίσιο του προσχηματικού διαλόγου με την ΑΔΕΔΥ.

Με βάση αυτές τις εξελίξεις είναι επιτακτική η ανάγκη να κινητοποιηθούμε και να αποφασίσουμε για τη δυναμική, συντονισμένη και συλλογική μας δράση, ώστε να σταματήσουμε ακόμη ένα χτύπημα στη καθημερινότητα και στη ζωή μας.

Προτείνουμε τη σύγκλιση, άμεσα, ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ (σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού), πριν την συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον αν. υπουργό Οικονομικών

προκειμένου να διαμορφωθεί ενιαία θέση του κλάδου με τις προτάσεις, θέσεις και δράσεις μας, προς τους αρμόδιους και να ανατραπεί το πόρισμα της επιτροπής για την καθολική περικοπή του επιδόματος.

Αν συμφωνείτε απαντήστε “ΝΑΙ” στο e-mail
peslis.tiganourias.epidoma@gmail.com
για ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΔΔΥ,

ώστε το σχετικό αίτημα να σταλεί στο προεδρείο της ΠΕΔΔΥ, ώστε να εξεταστεί άμεσα στο ΔΣ της Τετάρτης 9 Φεβρουαρίου 2022.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το παρόν σε όλους τους συναδέλφους δασολόγους, ώστε να συμπληρωθεί το απαιτούμενο 10% των μελών που προβλέπεται από το καταστατικό για να γίνει αποδεκτό το αίτημά μας.

Πεσλής Δημήτρης
Δασολόγος Δ.Δ. Άρτας
Τηλ.: 6972318203
Τηγανούριας Λευτέρης
Δασολόγος Δ.Δ. Ροδόπης 
Τηλ.: 6973374364
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [247.71 KB]ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: