Συνελήφθη τη Τρίτη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Στυλίδας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε χαμηλή βλάστηση εντός αγροτικής έκτασης, στην Πελασγία Φθιώτιδας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Λιτοχώρου Πιερίας, επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λιτοχώρου.
Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός χορτολιβαδικής έκτασης, στο Δ/Δ Χαλάστρας, του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε σε άνδρα διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης.
Διοικητικό Πρόστιμο επιβλήθηκε σε άνδρα, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα στην περιοχή Πατριαρχικά του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης.
ΚατηγορίεςΠυρκαγιές - Αναδασώσεις
Απάντηση